ΕΛΕΠΑΠ

Μία ημέρα εθελοντισμού στην ΕΛΕΠΑΠ ήταν αρκετή για να γεννηθεί το πρόγραμμα «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια». Με αφετηρία τον διαγωνισμό καινοτομίας «Better Life Challenge», βάλαμε τις βάσεις για μία σημαντική ενέργεια και συνεχίζουμε για κάτι πολύ μεγαλύτερο και πιο ουσιαστικό.

Η «ΕΛΕΠΑΠ» είναι το πρώτο μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα, που παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε ανθρώπους με αναπηρίες, βοηθώντας τα «Γενναία Παιδιά» και τους ενήλικες ΑμεΑ, να κάνουν μικρά ή μεγάλα βήματα προόδου, «Βήματα Ζωής».

Μαζί δίνουμε δύναμη στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ βοηθώντας τα παιδιά να εξελίξουν τις ικανότητές τους και να πραγματοποιήσουν τις ευχές τους.

Δημιουργήσαμε ειδικά για την ΕΛΕΠΑΠ, μία νέα συσκευασία δώρου, με την αγορά της οποίας, βοηθήσαμε όλοι μας τα «γενναία» παιδιά του οργανισμού να κάνουν τις θεραπείες τους και να έρθουν πιο κοντά στα όνειρά τους. Καταφέραμε με τη συμμετοχή της ΕΛΕΠΑΠ, να διαμορφώσουμε 10 καταστήματα ως πρότυπο για εύκολη πρόσβαση και μετακίνηση των ανθρώπων με αναπηρία. Και συνεχίζουμε με μεγαλύτερες ιδέες, αφού η ΕΛΕΠΑΠ αποτελεί έναν από τους 4 πρώτους συνοδοιπόρους μας σ’ αυτήν την προσπάθεια.