Υπόσχεση

Να ενδυναμώνουμε τους ανθρώπους για να ζήσουν μια καλύτερη ζωή με την τεχνολογία.

Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να έχει πρόσβαση στην τεχνολογία και να κάνει καλύτερη τη ζωή του μέσα από αυτήν. Σε μια κοινωνία που όλοι είμαστε ίδιοι στις ανάγκες, πρέπει να είμαστε και ίσοι στην τεχνολογία.

Περισσότερα

ΔΥΝΑΤΟΣ

Ένας άνθρωπος απέναντι σε 250χλμ ανοιχτής θάλασσας.

Όταν ο φόβος γίνεται δύναμη, τα όνειρα δεν γνωρίζουν όρια. Μία δυνατή ιστορία, που δείχνει ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αρκεί να το πιστέψεις 💪

Δες το video

ΔΥΝΑΤΗ

Μία αληθινή ιστορία για την τεχνολογία και τον άνθρωπο.

Ένα ντοκιμαντέρ, που αποδεικνύει ότι όταν ο άνθρωπος και η τεχνολογία ενώσουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό, μπορούν να προσφέρουν μία Καλύτερη Ζωή σε όλους, χωρίς εμπόδια και διακρίσεις.

Δες το video

Πρωτοβουλίες

Με το πρόγραμμα «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια», φροντίζουμε η τεχνολογία να είναι προσβάσιμη σε όλους, διευκολύνοντας τα άτομα με αναπηρίες να έχουν μια καλύτερη ζωή.

Υποστηρικτικές Τεχνολογίες

Με την τεχνολογία δημιουργούνται αμέτρητες δυνατότητες για μια ζωή χωρίς εμπόδια και περιορισμούς.

Μειωμένη ακοή – ομιλία

Ενίσχυση των ακουστικών δυνατοτήτων ή εναλλακτικοί τρόποι προκειμένου να υπάρξει η επιθυμητή πρόσβαση σε κάθε συσκευή.

Μειωμένη όραση

Η αντίθεση σε οπτικά ερεθίσματα, η μεγέθυνση εικόνων και η χρήση ακουστικών συσκευών είναι μερικές από τις μεθόδους που κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα για όλους.

Κινητικές αναπηρίες

Ενθάρρυνση για διαφορετικές δραστηριότητες και παροχή προσβασιμότητας ξεπερνώντας τις δυσκολίες κίνησης και περιήγησης σε δημόσιους χώρους.

CES 2021

Καινοτομίες και νέα προϊόντα για μεγαλύτερη προσβασιμότητα

Η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς, για να ενδυναμώνει όλους τους ανθρώπους να ζουν μια καλύτερη ζωή. Απόδειξη; Οι καινοτομίες και τα νέα προϊόντα, που παρουσίασαν μικρές και μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας στη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας, CES 2021, με στόχο να κάνουν τη ζωή των ΑμεΑ καλύτερη.

Η δύναμή μας

Στην Κωτσόβολος, δύναμή μας είναι όλες αυτές οι συνεργασίες που μας οδηγούν στην επίτευξη του στόχου μας για μια «Καλύτερη ζωή».

Μαζί τους καταφέραμε να οραματιστούμε το πρόγραμμα «Τεχνολογία χωρίς εμπόδια» και σας τους παρουσιάζουμε:

 

Μία ημέρα εθελοντισμού στην ΕΛΕΠΑΠ ήταν αρκετή για να γεννηθεί το πρόγραμμα «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια». Με αφετηρία τον διαγωνισμό καινοτομίας «Better Life Challenge» βάλαμε τις βάσεις για μία σημαντική ενέργεια και συνεχίζουμε για κάτι πολύ μεγαλύτερο και πιο ουσιαστικό.

Περισσότερα

 

Στο πλαίσιο του SingularityU Greece Summit 2019, ανακοινώσαμε μαζί, τον διαγωνισμό καινοτομίας  «Better Life Challenge». Έτσι, έγινε η αρχή για να κινητοποιήσουμε όλους όσους με το έργο τους, μέσω της τεχνολογίας, θα μπορούσαν να βοηθήσουν ανθρώπους με αναπηρίες να εξελίξουν τις δυνατότητές τους για μια καλύτερη ζωή. Προχωράμε σε μία ακόμα καινοτομία, ανακοινώνοντας τη χορηγία μας στη νέα γενιά«αμαξιδίου Laddroller» μέσα από το SingularityU Greece Summit 2020.

Περισσότερα

Οι Υποστηρικτές μας

Χωρίς αυτούς το ταξίδι θα ήταν μισό…

Δεσμευόμαστε ότι το ταξίδι αυτό θα το κρατήσουμε ζωντανό για πάντα! Για εμάς, τη λειτουργία μας, την κουλτούρα μας και την καρδιά μας.