Υπόσχεση

Να ενδυναμώνουμε τους ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν μια καλύτερη ζωή με την τεχνολογία.

Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να έχει πρόσβαση στην τεχνολογία και να κάνει καλύτερη τη ζωή του μέσα από αυτή.
Σε μια κοινωνία που όλοι είμαστε ίδιοι στις ανάγκες, πρέπει να είμαστε και ίσοι στην τεχνολογία.

Τεχνολογία χωρίς εμπόδια

Η τεχνολογία εξελίσσεται για να βοηθά όλους τους ανθρώπους και εμείς στην Κωτσόβολος, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να προσφέρουμε αυτήν την τεχνολογία χωρίς εμπόδια. 

Με το πρόγραμμα «Τεχνολογία χωρίς εμπόδια», θέλουμε να καταφέρουμε τη μεγιστοποίηση της προσβασιμότητας στην τεχνολογία, από ανθρώπους με αναπηρία. Τεχνολογία που θα συναντήσουν τόσο στον φυσικό όσο και στον ψηφιακό κόσμο, στα σημεία αλληλεπίδρασης μαζί μας και κυρίως στα σύγχρονα χαρακτηριστικά των νέων προϊόντων που τους ενδιαφέρουν και τους αφορούν.

Όλοι οι άνθρωποι αξίζουν να απολαμβάνουν τις στιγμές τους στο μέγιστο. Ίδιοι στις ανάγκες, ίσοι στην τεχνολογία

Το κοινωνικό μας έργο

Το έργο μας έχει συνέχεια και συνέπεια, ακουμπώντας πάνω στη φιλοσοφία μας για καλύτερη ζωή στο σύνολο της κοινωνίας που ζούμε και ενεργοποιούμαστε.

Μας αρέσει να «πράττουμε»:

  • Με τη σκέψη ότι μία παλιά συσκευή που λειτουργεί ακόμα αλλά δεν καλύπτει τις ανάγκες της οικογένειας που ανήκει, μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη για μία άλλη οικογένεια που την έχει ανάγκη αλλά δεν μπορεί να την αποκτήσει, γεννήθηκε το πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι για τη συσκευή που δεν χρειάζεσαι». Μέχρι τώρα, μετράμε 1100 οικογένειες μέσα σε 3 χρόνια
  • Με απόλυτη ευθύνη και σεβασμό στο περιβάλλον, συμβάλλουμε στην προστασία του με μικρές και μεγάλες ενέργειες. Τα τελευταία 10 χρόνια έχουμε συλλέξει και διαχειριστεί 1.500.000 συσκευές που ανακυκλώθηκαν.
  • Με την πλατφόρμα εταιρικής υπευθυνότητας «Πράττειν», δημιουργήσαμε σταθερή συνεργασία με τέσσερις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, που αποτελούν τους βασικούς κοινωνικούς εταίρους μας. Πάνω από 100 δράσεις τον χρόνο για την υποστήριξη των ΜΚΟ – Χαμόγελο του Παιδιού, Make A Wish, ΕΛΕΠΑΠ, Κιβωτός του Κόσμου.
  • Με το Πρόγραμμα Εθελοντισμού (Ημέρα Καλής Πράξης) – Μία Κυριακή του έτους στηρίζουμε φορείς αλλά και δημιουργούμε δεσμούς με τοπικές κοινωνίες και αφιερώνουμε μία μέρα χαράς στους εαυτούς μας και στους συνανθρώπους μας! Συνολικά έχουμε υλοποιήσει πάνω από 450 δράσεις.
Περισσότερα

* Η γραφή του λογοτύπου είναι βασισμένη στο σύστημα Bliss, μια ενναλακτική μορφή επικοινωνίας που βασίζεται στις έννοιες των συμβόλων και προσφέρει βοήθεια σε άτομα με προβλήματα επικοινωνίας που προέρχονται από κινητικές αναπηρίες.